Skönheten i färgade stenar

Ringar dekorerade med färgade ädelstenar har blivit en populär trend inom smyckesmodet. Diamanter har fått sällskap av ett fantastiskt utbud av gnistrande zavoriter, akvamariner, turmaliner och andra ädelstenar i olika nyanser för att ge ringen individualitet och personlighet.

Färgade ädelstenar har varierande hårdhetsgrad beroende på vilken typ av ädelsten det är, så färgade stenar har andra egenskaper än diamanter, särskilt i detta avseende. Stenens färg och klarhet varierar också och valet av rätt ädelsten för dig beror ofta på dina personliga preferenser och behov.

På en symbolisk nivå representerar färgade ädelstenar olika känslolägen och därför kan en ring med färgade ädelstenar väljas för att minnas speciella ögonblick och händelser i livet. Färgskalan på de stenar du väljer kan symbolisera inte bara traditionella betydelser - kärlek och vänskap - utan även personliga prestationer, t.ex. inom studier eller arbete. En ring med färgade ädelstenar är också ett underbart sätt att fira ett familjetillskott, t.ex. en födsel, bildandet av en ny familj eller bekräftelsen av en adoption. Tanken på en viktig händelse bärs med dig i form av en ring med färgade ädelstenar, både i vardagen och vid livets högtider.

I mitten av flera diamantringar i Festive-kollektionen kan du se en vacker rosa morganit, som allmänt anses vara kärlekens och samhörighetens sten. Den rosa färgskalan i våra Pink-ringar med flerfärgade stenar har skapats med hjälp av turmaliner och rosa safirer. Du hittar också andra populära ädelstenar i vår kollektion, antingen var för sig eller i kombination med varandra! Eftersom våra ringar alltid tillverkas på beställning, skapar vi gärna en unik ring med färgade stenar efter din smak. Du kan använda en diamantring från Festive-kollektionen som grund för din design, eller skapa en helt ny ring som passar din egen smak och vision.

En ring med färgade stenar berättar din historia på ett djärvt och unikt sätt. Om du skulle låta färgerna skina, skulle du då välja en grön zavorinit som utstrålar liv och energi eller en blå akvamarin som representerar sinnesfrid och mod? När du kombinerar en färgad ädelsten med antingen en naturlig diamant eller en laboratoriediamant får du en oslagbar kombination av den rena briljansen hos en diamant och det förtrollande skenet hos en färgad sten.